ADATA, Yeni Taşınabilir Diski HD770G’yi Duyurdu

Dikkat çekici bir tasarımı var…

ADATA Technology, tasarımı ve dayanıklılığı ile öne çıkan yeni taşınabilir diski HD770G’yi duyurdu.

İlk bakışta dikkat çeken özelliği tabii ki tasarımı. Harici disklerin alıştığımız görünümünden gayet farklı duruyor. Diskin iki tarafındaki desenli plastik parçanın ortasında RGB aydınlatmalı bir kısım yer alıyor; bu da dikkat çekici bir görüntü sunuyor.

ADATA yeni taşınabilir diski HD770G için dikkat çekici bir tasarıma imza atmış

1 TB ve 2 TB olmak üzere iki seçenekle gelen disk, USB 3.2 Gen 1 arabirimini kullanıyor. Windows ve Mac işletim sistemlerinde ek bir işlem yapmaya gerek olmadan çalışabilen disk, PS4 ve Xbox One gibi konsolları da destekliyor.

HD770G, IP68 toza ve suya dayanıklılık sertifikasına sahip. 2 metre derinlikteki suda 120 dakika kalabildiği söyleniyor. Bağlantı yuvalarını korumak için de patentli özel tasarım bir kapağı bulunuyor. Şok emici silikon gövde, koruyucu ara katman ve sabit diskin içine oturtulduğu bir yataktan oluşan üç katmanlı bir korumaya sahip, bu sayede darbelere ve düşmelere karşı dayanıklı olması sağlanmış. AES 256-bit şifreleme özelliğiyle veri güvenliği konusu da ihmal edilmemiş.

HD770G, 3 yıllık kullanıcı garantisiyle geliyor. Piyasaya çıkış tarihi ve fiyatı ise henüz açıklanmış değil. Daha detaylı bilgi almak isteyenler ilgili sayfaya şuradan ulaşabilirler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum