Alone in the Dark Satışları Embracer’ın Beklentilerinin Gerisinde Kalmış

Outcast: New Beginning için de benzer durum geçerli

Uzun süreli bir ara veren Alone in the Dark serisi, Mart ayında yeniden oyun severlerle buluşmuştu. Oyunculardan olumlu tepkiler alırken, incelemelerde pek parlak bir performans sergileyemedi. Satış performansı için de benzer bir durumun geçerli olduğu anlaşılıyor.

Embracer Group’un mali durum raporunda 31 Mart 2024 itibariyle sona eren mali yıl değerlendiriliyor. Bu değerlendirmede Alone in the Dark’ın satışlarının beklentilerin gerisinde kaldığı belirtiliyor.

Uzun süre sonra geri dönen markalardan birisi olan Outcast’in yeni oyunu Outcast: A New Beginning için de benzer ifadeler kullanılıyor ve zayıf bir performans sergilediği ifade ediliyor.

Mali yılın son çeyreğindeki tablonun sorumlusu olarak “Alone in the Dark ve Outcast: A New Beginning’in beklenenden düşük performans sergilemesi” gösterilmekte.

Raporun devamında, Star Wars: Battlefront Classic Collection ile South Park: Snow Day’in beklentilerle örtüşen bir performans sergiledikleri, Tomb Raider 1-III Remastered’ın ise beklentileri aştığı ifade edilmiş.

Bu tablo, önümüzdeki dönemde bu serilerle ilgili nasıl bir sonuç doğuracak bakalım.

YORUMLAR
doksanlariozleyenadam
27 Mayıs 2024 13:27

fiyatı çok uçtu özellikle ps5 versiyonu ... oyun hayatıma alone in the darkın 1992siyle başlamış biri olarak oynamayı en çok istediğim oyunlardan biriydi. eleştirilerde pek iyi olmayınca beklemeye karar verdim.. bekledikçe fiyatı daha da katlandı tabi.

Parolamı Unuttum