Amazon, God of War Dizisini Resmen Duyurdu!

Kratos seçmeleri başlasın

Bundan tam 9 ay önce, Amazon Prime Video'nun kanlı canlı bir God of War dizisi için ön hazırlıklara başladığını duyurmuştuk. O haberde söylenen her şey dün gece itibariyle Amazon tarafından teyit edildi ve God of War dizisi resmiyet kazandı!

Yine Amazon'da yayımlanan The Wheel of Time (Zaman Çarkı) dizisinin yapımcısı Rafe Judkins dizinin yürütücülüğünü üstlenirken, The Expanse dizisinin yaratıcıları ve yapımcıları Mark Fergus ve Hawk Ostby ise senaryoyu yazacak ve dizinin yapımcılığını yapacaklar. Dizi Amazon Studios ile birlikte Sony Pictures Television ve PlayStation Productions işbirliğiyle çekilecek.

Deadline'ın bildirdiğine göre dizinin hikayesi büyük ölçüde 2018 tarihli oyundan esinlenmiş olacak. Zaten açıklama metninde de "antik Yunan'daki kanlı geçmişini geride bırakmış, Nors diyarı Midgard'da silahlarını rafa kaldırmıştı. Sevgili karısı öldüğünde oğluyla birlikte eşinin küllerini son dileğini yerine getirmek üzere diyarın en yüksek tepesine serpmek için tehlikeli bir yolculuğa çıktı" deniyor. Tabii bu açıklama metni doğrudan oyundan alınmış gibi duruyor, ama zaten şimdilik diziye dair neredeyse hiçbir ekstra detay yok.

Oyunda Kratos'u canlandıran Christopher Judge, dizide de Kratos'u oynamak istediğini söylemişti. Ama bu rolün kime gideceğini şimdiden merak etmeye başlayabiliriz. Hazır Henry Cavill hem Geralt, hem Superman rolünden sıyrılmışken şimdi de Kratos olur mu dersiniz?

Neyse sizi en iyisi God Of War Dizisinde Kratos'u Canlandırabilecek 5 Aktör listemize alayım, belki seçimi o listeden yaparlar, belli mi olur?
 

YORUMLAR
neuromeista
15 Aralık 2022 20:03

Jason Momoa'dan başkasını düşünemiyorum.

Parolamı Unuttum