Amazon'un The Lord of the Rings Dizisi Orc Aramaya Başladı

Orkların kökeni tartışmaları başlasın

Amazon'un The Lord of the Rings TV dizisi orc arayışlarına başladı. Verilen oyuncu ilanlarında "harika burunlara" veya "karakteristik suratlara" sahip oyuncular arandığı belirtilirken, boy gereksinimi de 1.80'nin üzeri veya 1.50'nin altı olarak söylenmiş.

Özellikle de çilli, farklı ırk veya etnik kökenden gelen oyuncular aranıyormuş orc rolleri için. Ayrıca yine her yaştan ve her boydan kızıllar da özellikle arananlar arasında. İlgi çekici ve farklı suratı olan oyuncuların, daha az makyaja gerek duyacaklarından yola çıkmış yani casting ajansları. Verilen ilanlar, işe alımların 'acil' olduğunu da duyurmuş, bu da Amazon'un artık bir an önce dizinin çekimlerini tamamlamak istediğini gösteriyor.

> Yüzüklerin Efendisi Dizisi Galadriel'ini Buldu

Dizinin çekimleri de aynı filmler gibi Yeni Zelanda'da gerçekleştiriliyor, yani büyük ihtimalle filmlerde orc rolünde oynamış bazı oyuncuları bu dizide de göreceğiz :) "Aaaa ben bu orcu bir yerden tanıyorum" deme ihtimalimiz var yani.

Dizi şimdiden ikinci sezon onayını da almış durumda. Dizide genç Galadriel rolünde Morfydd Clark'ı izleyeceğimizi öğrenmiştik, daha önce dizide yer alacağı duyurulan Will Poulter ise takviminin uyuşmaması sebebiyle kadrodan çıkmıştı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum