Anachronox, Gex ve Fear Effect’in Devamı Gelebilir

Square-Enix Collective'den
bağımsız yapımcılara yeşil ışık

Bağımsız yapımcılara destek olmak ve Kickstarter esnasında daha fazla kişiye ulaşabilmelerini sağlamak için kurulan bir platform olan Square-Enix Collective, bugün yepyeni bir sayfa açarak yapımcılara Eidos’un en çok sevilen ve devamı uzun zamandır beklenen oyunlarından üçünün üzerinde çalışma şansı sundu.

Anachronox, Gex ve Fear Effect oyunlarından birini ya da hepsini geliştirmeye aday olan bağımsız yapımcılar önümüzdeki bir ay içerisinde projelerini gönderip topluluğun beğenisine sunacaklar. Eğer aralarından yüksek oy toplayan olursa proje onların eline teslim edilip Kickstarter’a yollanacak. Yani sizin anlayacağınız iş biraz uzun. Ama bunca yıl bekledikten sonra Anachronox, Gex, Anachronox, Fear Effect ve Anachronox’un… ve bir de Anachronox’un devamının gelebileceğini düşünmek bile heyecan verici. Sizce de öyle değil mi?

Square-Enix Collective, duyurusunun devamında ellerinde buna benzer birkaç isim daha olduğunu, ama önce bu üçüyle başlamak ve ortaya çıkan sonuçları görmek istediğini belirtti. Umarım aslına sadık ve başarılı yapımlar çıkar bu projeden. Böyle işlere ihtiyacımız var.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum