Animal Crossing Oynamak İsteyenler Elini Çabuk Tutsun, 38 Yıl Vaktiniz Var

Adalara erişim için son tarih 31 Aralık 2060 imiş :)

Son yılların en popüler oyunlarından birisinin Animal Crossing: New Horizons olduğunu söylemek mümkün. Salgın döneminde normal şartlarda oyunlarla pek haşır neşir olmayanları bile ekran başına çekti, millete Switch satın aldırdı. Aradan zaman geçse de halen ilgi görmeye devam ediyor.

Eğer sizler de bir Switch sahibiyseniz, muhtemelen bugüne kadar en azından bir göz attınız, göz atmadıysanız da önümüzdeki dönemde oynamayı planladığınız oyunlar arasına adını yazdınız. Ama bunun için elinizi biraz çabuk tutmakta fayda var, çünkü adalara sınırsız erişim yokmuş, bunun için de bir son tarih varmış.

Reddit kullanıcılarından birisi, Animal Crossing’in aktif olduğu tarih aralığını keşfetmiş. Buna göre oyun, 1.1.2000-31.12.2060 tarihleri arasında oynanabiliyor. Bu da önümüzde yaklaşık 38 yıllık bir zaman dilimi bulunduğu anlamına geliyor :)

Diyelim ki 2061 yılına geldiniz ve halen Animal Crossing oynamak istiyorsunuz. Çaresiz değilsiniz, yapmanız gereken tek şey cihazınızın tarihini değiştirmek :) Tabii o dönemde oyun oynamak için halen konsollara ihtiyaç kalır mı, orasını bilemem.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum