Assassin's Creed Origins'in Zorluk Seviyesini Ayarlayabileceğiz

Çünkü artık Assassin's Creed bir Rol Yapma Oyunu ve hikayeye odaklanmak isteyenler için kolay olmalıymış.

 Assassin's Creed Serisi, Origins ile birlikte yön değiştiriyor. Bir süredir kendisini tekrar eden ve bu sebeple büyük eleştiriler alan Assassin's Creed'in son oyunu Origins serinin tarzını da biraz değiştirdi diyebiliriz.

Origins ile birlikte serinin tarzları arasında aksiyon/maceranın yanısıra rol yapma da yer alacak. Ubisoft da bu değişiklikle birlikte oyuna zorluk seviyelerini ekleme kararı aldı. Artık oyun daha fazla oyuncuya hitap edecek ve hikayeye odaklanmak isteyenler oyunu kolay seviyede oynayabilecek. Meydan okumaları seven oyuncular ise oyunu en zor seviyelerde oynayarak kendilerini test edebilecekler.

Assassin's Creed Origins'in Dosya Boyutu Ortaya Çıktı

Ubisoft'tan Ashraf Ismail, konuyla ilgili olarak "Oynanış olarak daha derin bir şeyler sunmak istedik ve bu da oyunu daha zor bir hale getirmek demek. Boss savaşları ve klasik düşmanlar daha zorlayıcı olmalı diye düşündük. Bu derinliği ve yanında gelen zorlukları oyunculara sunarken sadece bir grup kullanıcıya odaklandığımızı fark ettik. Biz de doğal olarak daha detaylı düşündük ve oyuna zorluk seviyeleri ekledik. Tarihi elementlere ve oyunun hikayesine odaklanmak isteyenler için daha kolay seçenekler hazırladık. Tabii tersini, meydan okumaları sevenler için de zor seviyemiz var. Böylece oyuncular seviyeyi daha zora çekerek tatmin olabilecekler." ifadelerini kullandı.

> Origins'te Kutular Gerçek Parayla Satılmıyor

Assassin's Creed Origins, 27 Ekim'de PC, PS4 ve Xbox One için çıkış yapacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum