Atlus, Catherine: Full Body'i Duyurdu - Oyunda Üçüncü Bir Catherine Olacak

Catherine Sony konsollarına geri geliyor

Atlus acaba ne zaman yeni bir Catherine oyunu ile karşımıza çıkacak, acaba yenisi mi gelecek yoksa remake mi olacak sorularının cevabını az önce aldık sevgili Oyungezerler. Atlus yeni oyunun ismini Catherine: Full Body olarak açıkladı ve görünüşe göre bu oyun PS3 ve Xbox 360 için yayınlanmış olan orijinal Catherine'in yeni özellikler eklenmiş, remaster/remake versiyonu olacak ve yalnızca PlayStation 4 ve PS Vita için yayınlanacak.

İşin ilginç kısmı normalde Xbox'ta da olan bir oyunun yeni versiyonunun Xbox One için çıkmayacak olması. Hem belki o sayede Xbox One Play Anywhere kapsamında oyunu PC'de oynayabilme şansına da kavuşurduk. Orada sanki Atlus önemli bir fırsatı kaçırmış gibi duruyor.

Oyunun resmi duyurusu 22 Aralık'ta, canlı yayınla yapılacak ama öncesinde Famitsu dergisinden gelen bilgilere göre oyunu geliştiren stüdyo Katsura Hashino'nun Studio Zero isimli stüdyosu. Oyunda ekstra içerik bulunacağı kesin, çünkü yayınlanan resimlerde üçüncü bir Catherine görüyoruz. Ayrıca menüde de yeni sahneler dikkat çekiyor, oyunun iki orijinal karakteri Catherine ve Katherine'e dair de yeni birşeylerle karşılaşağız büyük ihtimalle.

Üçüncü Catherine'in ismi de Famitsu tarafından daha sonra açıklanacak ama ilk iki karaktere göre oldukça farklı bir kişiliğe sahip olacağı söyleniyor.

Catherine 2011 yılında PlayStation 3 ve Xbox 360 için yayınlanan bir aksiyon bulmaca oyunuydu. Oyunda nişanlısı Katherine'i Catherine isimli bir kadınla aldatmış olan 32 yaşındaki Vincent'ı kontrol ediyor ve bu yüzden gördüğümüz kabuslar hayatımızı zehir ediyordu. Üçüncü Catherine hikayeye ne noktada, nasıl dahil olacak gerçekten çok merak ediyorum.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum