Avengers 4'ün İsmi Belli Oldu Mu?

End Game

Avengers 4'ün isminin ne olacağına dair söylentiler ve tahminler devam ederken filmin görüntü yönetmeni Trent Opaloch, muhtemelen bir anlık bir dikkatsizlikle yeni filmin ismini açık etmiş olabilir.

Opaloch'un resmi web sayfasında üzerinde çalışmış olduğu projelerin bir listesi var. Buradaki filmler kısmında Captain America: The Winter Soldier, Captain America: Civil War, Avengers 3: Infinity War gibi isimler de listelenmiş durumda. Ancak bu listenin en tepesindeki isim son derece dikkat çekiciydi çünkü şöyle yazıyordu: AVENGERS 4: END GAME

Elbette bu haber ışık hızıyla yayılmaya başladı ve Opaloch hemen sitesindeki listeyi editleyerek ismi Avengers 4'e çevirdi ama ok yaydan çıkmıştı bir kere. Bir ihtimal Opaloch'un filmin isminin gizli tutulduğundan haberi olmayabilir ve bu yüzden masumca bir hata yapmış olabilir.

Aslında Avengers 4'ün isminin gizli tutulmasının kaynağı Infinity War'un öncesine dayanıyor. Marvel Studios başkanı Kevin Feige, dördüncü filmin isminde Infinity War'a dair spoiler bulunduğunu ve bu yüzden ismi henüz açıklamayacaklarını söylemişti. Infinity War'da olan olayları düşünürseniz 4. filmin isminin nasıl bir şey olacağını da tahmin edebiliyorsunuz. Ancak Infinity War geldi geçti ama dördüncü filmin ismi gizli tutulmaya devam ediyor. Marvel'ın bu ilgi ve meraktan rahatsız olduğunu düşünmüyoruz tabii, bu tür tahminler ve haberler filmin sürekli olarak ön planda kalmasını sağlayacak sonuçta.

Bu yeni filmin isminin "End Game" olması pek de mantıksız değil, bu kelimeleri filmde Doctor Strange'in Tony Stark'a söylediğini duymuştuk. Feige kısa süre önce yeni filmin isminin reklam kampanyalarının başlayacağı yıl sonuna kadar açıklanmayacağını söylemişti ama bakalım bu sızıntı karşısında "yoo, ismi öyle değil" gibisinden bir açıklama yapacak mı?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum