Avengers: Endgame'den Gelen Yeni Görsel Kahramanları Bir Arada Gösteriyor

Elde avuçta ne varsa toplanmışlar

Avengers: Infinity War'un ardından Marvel Sinematik Evreni içerisinde çok fazla kahraman kalmadı burası doğru. Elde kalan kahramanların iki tanesini fragmanlardan bir tanesini de credits sonrası sahneden öğrendik. Yani elimizde kalan "toz olmamış" karakterler şöyle, Captain America, Iron Man, Thor, Rocket Raccoon, Hulk, Black Widow, Hawkeye(Ronin), Nebula, Ant-Man ve Captain Marvel. İşte Marvel Stüdyoları'nın yayınladığı dergi olan "Marvel Studios Movie Magazine" bu kahramanları bir araya getirmiş.

avengersendgamehaberici

Zaten herkesin farkettiği üzere Infinity War'un ardından klasik Avengers ekibinin hepsi hayatta kaldı. Thor, Hulk, Captain America, Iron Man, Hawkeye ve Black Widow'u muhtemelen son kez bir arada izleyeceğiz. Dünyanın kurtulmasına yardım edecek diğer karakterlerden Captain Marvel ise muhtemelen yeni nesil MCU'nun en kilit karakterlerinden birisi olacak. Rocket ve Nebula'nın geleceği ise Guardians of the Galaxy'nin geleceğine bağlı, her ne kadar Chris Pratt 3. filmin sözünü vermiş olsa da, Disney'in GOTG vol3.0 için an itibariyle herhangi bir planı yok. Tony Stark/Iron Man'i canlandıran Robert Downey Jr.'un Endgame'in ardından emekliye ayrılması bekleniyor. Yine Captain America'nın aktörü olan Chris Evans için de oldukça fazla sayıda veda içeriği hazırlandı, onun da Endgame'in ardından MCU'ya veda etmesi bekleniyor.

Bu gidişle yeni MCU'da eskilerden kimseyi göremeyeceğiz. Bakalım 26 Nisan'da vizyona girecek olan Avengers: Endgame'in ardından ortaya çıkacak MCU'da kimler hayatta kalma şansına erişebilecek?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum