Avengers: Endgame'in Sonu Sızdırıldı - Spoiler Yememek İçin Dikkatli Olun

Sosyal medyada kaza kurbanı olmayın

Heyecanla beklediğimiz bir dizi veya filmden spoiler yemek son derece tatsız bir durum biliyorsunuz. Hele söz konusu isim Avengers: Endgame gibi uzun zamandır sabırsızlıkla beklediğimiz bir filmse işler iyice kötüleşiyor. Maalesef Avengers: Endgame'in sonu sızdırılmış durumda, o yüzden özellikle internette ve sosyal medyada gezinirken dikkatli olmanızda fayda var. Bir süre Avengers ile ilgili hashtaglerden uzak durulması tavsiye ediliyor, çünkü Twitter, YouTube veya Instagram'da bir anda karşınıza filmin sonuyla ilgili o bilgi çıkabilir.

Söz konusu sızıntı filmin sonunu gösteren bir video şeklinde, ancak bunu yazıya dökerek keyif kaçırmak isteyenler de vardır. Aman dikkatli olun. Özellikle Chrome için hazırlanmış güzel spoiler eklentileri var, bunları kullanarak en azından sosyal medyadan spoiler yeme ihtimalinizi düşürebilirsiniz. Film Türkiye'de 25 Nisan'da vizyona girecek, yani dikkatli olmamız gereken bir 9 gün var.

Avengers: Endgame, 2008 yılında Iron Man ile başlayan Infinity Saga'yı sonlandırmış olacak ve bu aynı zamanda Captain America: Civil War ile başlayan 3. Aşamanın da sonu anlamına geliyor. Temmuz ayında yayınlanacak Spider-Man: Far From Home'un ardındansa Marvel 4. Aşama için planlarını açıklayacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum