Avengers Infinity War Beklenmedik Bir Karaktere Odaklanacak

Değişik bir tercih olmuş

Her geçen gün Avengers Infinity War'a dair yeni detaylar ortaya çıkıyor. Bunlardan sonuncusu filmin yönetmenlerinden Joe Russo tarafından açıklandı. Üçüncü Avengers filminin kahramanlardan çok hikayenin kötüsüne odaklanacağını ifade etti.

On senelik Marvel Sinematik Evreni'ni doruğa ulaştıracak olan Avengers Infinity War farklı tercihleriyle adından söz ettirecek gibi görünüyor. Fandango'ya konuşan Joe Russo'ya bakılılırsa bu filmde herkesten çok Thanos'u göreceğiz. Bunun da oldukça mantıklı bir nedeni var.

"Avengers Infinity War'da en fazla ekran süresine sahip karakter Thanos. Marvel Sinematik Evreni'nde büyük bir geçmişi yok aslında. Onu her zaman önemli bir tehlike olarak gördük ancak karakteri tanıma fırsatımız olmadı. Bu yüzden Thanos en fazla ekran süresi ayırdığımız karakter oldu. Öyle ki Avengers Infinity War aslında Thanos filmi diyebiliriz. Bu filmler bizim için önemli ve amacımız izleyenleri şaşırtabilmek. Seyircilerin beklemediği bir hikaye anlatmak istedik. Bu yüzden Avengers Infinity War'daki olayları Thanos'un gözünden görüyoruz. Bu açıdan eşsiz ve riskli bir iş oldu. Ayrıca Thor da oldukça önemli bir hikayeye sahip. Daha önce onu Avengers ekibinde pek öne çıkarken görmedik. Bu kez fazlasıyla önemli bir rolü olacak. Thanos ve Thor'a odaklanacağız."

Açıkçası ismi Avengers Infinity War olan bir filmin başrolüne Thanos'u yerleştirmek oldukça enteresan bir tercih olmuş. Öte yandan bu karar şimdiye kadar seyrettiklerimizden farklı bir hikaye sahnelenmesine yardımcı olacak gibi duruyor. Umuyoruz ki Thanos'un hikayenin odağına alınması kahramanlarımızın ikinci plana atılmasına neden olmaz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum