Avengers: Infinity War Yeni Fotoğraflarla Karşımızda

Ay mı o?

Geçtiğimiz günlerde vizyon tarihi 27 Nisan'a çekilen Avengers: Infinity War'dan yeni fotoğraflar paylaşıldı. Bu yeni karelerde daha önceden tanışmayan kahramanlar bir araya geliyor. Thanos ise gövde gösterisi yapıyor.

Entertainment Weekly tarafından paylaşılan sekiz fotoğraf bulunuyor. Bunlardan birinde Thanos'un kahramanlarımızın üstüne bir ay fırlatmasına şahit oluyoruz! Diğerlerinde ise Doctor Strange, Iron Man ve Bruce Banner tanışıyor. Thor uğradığı saldırıdan sonra dünyaya dönmeye çabalıyor. Captain America, Black Widow ve War Machine hazırlık yapıyor gibi görünüyor.

Black Panther'ın bilim ve teknolojiye düşkün kardeşi Shuri ise bir başka bilim insanı olan Bruce Banner ile tanışma fırsatı elde ediyor. Loki ise Tesseract'ı yani gerçek adıyla Uzay Taşı'nı Thanos'a teslim etmiş gibi görünüyor. Hem fotoğrafa hem daha önce paylaşılan bilgilere bakarak Spider-Man'in meşhur örümcek hislerini bu filmde kullanacağını biliyoruz. Son karede ise Wakanda mücadelesine liderlik eden Black Panther göze çarpıyor. Buradaki mücadelenin nedeni ise büyük merak konusu.

Yönetmenliğini Anthony Russo ve Joe Russo kardeşlerin üstlendiği Avengers: Infinity War, 4 Mayıs yerine 27 Nisan'da karşımıza çıkacak. Thanos'un gövde gösterisine, pek çok kahramanın tanışmasına ve bir arada mücadele vermesine ev sahipliği yapacak. Bu mücadelenin nasıl sonuçlanacağını ise zaman gösterecek.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum