Bağımsız Yapım Titan Souls'un Çıkış Tarihi Belli Oldu

İnsanın kendini karınca kadar küçük ve güçsüz hissettiği oyunlardan biri

Acid Nerve'ün geliştirdiği, biraz Dark Souls, biraz Shadow of the Colossus, biraz da tepeden görünüşlü eski NES rol yapma oyunlarının karışmış hali diyebileceğimiz bir aksiyon macera oyunu Titan Souls.

Yaşayan tüm ruhların bulunduğu yer olan Titan Souls'da bir dengesizlikten ötürü düzen bozulmuş. Bu düzeni geri sağlamak harabeye dönmüş eski uygarlıklarda gezip sırları keşfetmeniz ve devleri yok etmeniz gerekiyor. Titan Souls zor bir oyun. Ufacık boyunuzla, boyunuzdan büyük bir işe kalkışmışsınız. 20 tane devi öldürmeniz gerekiyor. Tek okunuz var ve ok size geri gelene kadar saldıramıyorsunuz. Devlerin zayıf noktasını bulmalı, hızlıca vurup saldırılarından kaçmalısınız çünkü tek vuruşta ölüyorsunuz. Kulağa adil gelmediğinin farkındayım, eh olayı o zaten.

Oyunu yayınlayacak Devolver Digital,Eurogamer'a Titan Souls'un Amerika'da 14 Nisan'da PC, PS4 ve PS Vita'ya çıkacağını açıkladı. Diğer ülkeler ise 15 Nisan'da oyuna kavuşabilecek. Oyunun Beta sürümüne ait oynanış videosuna göz atmayı unutmayın. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum