Batman vs Superman Filminden Bir Sürpriz Daha: Aquaman

Ve karşınızda Jason Momoa…

Önce Ben Affleck’in Batman’i oynayacağını duyduk, ardından Süpermen’in o meşhur kırmızı-mavi kostümüyle Henry Cavill çıktı karşımıza. Ardından sürpriz bir şekilde filmde Wonder Woman’ın da yer alacağını öğrendik. Şimdiyse karşımızda Atlantis’in Kralı Aquaman var!

Filmin yönetmeni Zack Snyder’ın bugün sosyal medya üzerinden paylaştığı bir görsel bize hem yeni Aquaman’in gösterişli bir pozunu sunuyor hem de uzun zamandır inkar etmelerine rağmen bu rolü sahiden de Jason Momoa’nın üstlendiğini doğruluyor.

batman-vs-superman-aquaman-2

Aquaman’in sakallı hâlini sevenler bu görsele iki kat daha fazla sevinmişti sanırım. Zırh ve dövmelerin uyumu da çok şık durmuş gerçekten. Kahramanın alameti farikası olan üç uçlu mızrağı da görmezden gelmeyelim lütfen…

Paylaşımda dikkatimizi çeken iki unsur var. Birincisi Synder’in “There is only one true King.” (Sadece tek bir gerçek kral var.) yazısı. İkincisiyse “Unite the seven.” (Yediliyi birleştir.) ibaresi… Buradaki yediden kasıt yedi denizler olabilir elbette, ama insan filme 3 kahramanın daha katılabileceğini ve bir JLA filmi izleyebileceğimizi düşünmeden edemiyor. Olur mu? Zor… Ama hep Süpermen mi yüksekten uçacak canım? Biraz da biz uçalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum