Battlefield 1 Bahar Güncellemesi ile Yeni Silahlar ve Daha Fazlası Oyuna Geliyor

Sıhhiyeciler yaşadı

Battlefield 1 için hata düzeltmeleri ve denge ayarlamaları, sunucu yönetim özellikleri, dört yeni silah ve Birlikler özelliği getiren İlkbahar Güncellemesi yayınlandı.

Birlikler aslında Battlefield 1'in klan sürümü gibi bir özellik. Birlikler özelliğinde amblem ve isim etiketi olan bir oyuncu grubu oluşturmanıza izin veriyorlar. Üyeler, birlik üzerinde farklı kontrol seviyelerine sahip farklı rütbeler tahsis edebiliyor. Oyuncuların her biri 100 üyeyle sınırlı olmak üzere en fazla 10 birliğe katılabiliyor.

Bahar Güncellemesinde Sıhhiyeci sınıfı için de için hoş bir özellik de geliyor. Düşen bir takım arkadaşınıza ulaşmak için ulaşmaya çalıştığınız oyuncunun son saniyede “geç” komutu vermesinin ne sinir bir şey olduğunu bilirsiniz. Artık ölen oyuncuyu “tespit” edip onlara doğru gelmekte olduğunuzu belirtebileceksiniz. Oyuncu, sizin adınızı ölüm ekranında yanıp sönen “sıhhiyeci geliyor” mesajıyla görecek. Sıhhiyeci ayrıca bağırarak da gelmekte olduğunu söyleyecek.

Her sınıf için birer yeni silah çeşidi de geliyor: Hellriegel 1915 Müdafaa, Selbstlader 1906 Keskin Nişancı, Huot Otomatik Dürbünlü ve Martini Henry Keskin Nişancı.

Kış Güncelleştirmesinde tanıtılan Kurdele sistemi için 19 yeni Kurdele ve beş yeni Künye geliyor. Yeni künyeler: Battlefest 2017, Answers HQ, Sakura ve Murata, Alaylı Kupası, Yardım Et.

bf1-spring

Diğer değişiklikler hatalar için düzeltmeler, haritalar için ayarlamalar ve daha fazlasını içeriyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum