Battlefield 1'de Premium Pass'a Muhtaç Kalmayacağınız Bir Sistem: Premium Arkadaşlar

Sistem, Battlefest ile birlikte 30 Mart'ta başlıyor

Battlefield 1'de Premum Pass'a sahip arkadaşlarınız sayesinde, yeni gelecek ücretli içerikleri oyunun standart sürümünde de oynayabileceğiniz bir sistem geliyor.

DICE, Battlefield 1 Premium Pass sahibi oyuncuların, Premium Pass'i olmayan arkadaşlarıyla birlikte oynayamaması konusunda alınan geri bildirimler üzerine fikir yürütüğünü; en önemli hedeflerinin, oyunun tüm haritalarında mümkün olduğunca fazla oyuncu olmasını ve herkesin daha iyi bir oyun deneyimi elde etmesini sağlamak olduğunu bildirdi.

Bu konu hakkındaki çeşitli fikirler üzerinde tartışarak çözüm bulduklarını söylüyorlar.

Premium Arkadaşlar adını verdikleri özellik şu şekilde işleyecek:

Battlefield 1 Premium Pass sahibi olan bir oyuncu, arkadaşlarını Battlefield 1'deki yeni haritalarda oynamaya davet edebilecek.

Battlefield 1'de grup kurarken yeni bir özellik olduğunu göreceksiniz. Grupta Battlefield 1 Premium Pass sahibi bir oyuncu varsa, grup "Premium Etkin" özelliğine sahip olacak. Bu sayede o partideki herkes içeriğe sahip olsa da olmasa da tüm haritalarda oynayabilecek. Grup "Premium Etkin" özelliğine sahip olduğu sürece erişim sürecek.

Yalnız, Premium Arkadaşlar ile Battlefield 1 Premium Pass haritalarına erişebilseniz de bazı özellikler yalnızca Battlefield 1 Premium Pass sahiplerine açık olacak.

- “Premium Etkin” özellikli grupta yalnızca Battlefield 1 Premium Pass veya belirli bir genişletme paketine sahip olan oyuncular ilgili haritalardan XP kazanabilecekler. Diğer tüm oyuncuların kazanacağı XP'yi kaydederek Battlefield 1 Premium Pass alırlarsa geriye dönük olarak verecekler.

- Yalnızca Battlefield 1 Premium Pass veya genişletme paketine sahip olan oyuncular ilgili genişletmeye özel silahlar ve vasıtalarla doğabilecekler.

- Yalnızca Battlefield 1 Premium Pass veya genişletme paketine sahip olan oyuncular ilgili genişletmeye özel madalyaları ve kodeksleri kazanmak için ilerleme kat edebilecekler.

Premium Arkadaşlar'ın test sürümü 30 Mart'ta başlayacak olan Battlefest sırasında açılacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum