Battlefield Serisi, Hikaye Moduna Kavuşacak!

Dağ, fare doğurdu diyebiliriz

Electronic Arts cephesinde, Battlefield 2042'nin yarattığı hayal kırıklığının sancıları sürüyor. Büyük yatıırmlar ile şekillendirilen oyun maalesef bekleneni veremeyince EA ve DICE, çizim tahtasına geri dönmek durumunda kaldı. Sıfırdan tasarlanacak Battlefield serisi, hikaye moduna da kavuşacak.

Bu hikaye modunu ise yakından tanıdığımız Halo'nun yaratıcılarından Marcus Lehto yönetecek. Lehto geçtiğimiz yıllarda V1 Interactive adında bir stüdyo kurmuş ve Disintegration isimli bir oyun geliştirmişti. Oldukça yenilikçi olmasına rağmen bekleneni veremeyen oyun, stüdyonun da kapanmasına yol açmıştı. 2021 yılında da Lehto, EA saflarına katıldı.

Battlefield marka yöneticisi Byron Beede, bugün yapılan açıklamada Lehto'nun FPS türündeki başarılarını hatırlatarak Battlefield için önemli hikayeler yaratacağını ifade etti. Lehto'nun ekibinin de işinin önde gelen isimlerinden oluştuğunu belirten Beede, oyunun köklerine bağlı kalacağını da söyledi.

YORUMLAR
creepylord
10 Eylül 2022 11:12

Köklerinde single player yok abi hangi oyunun kökleriymiş bunlar? Adam gibi çalışan adına yakışır bi Battlefield yapmak yerine trend olan ne varsa ordan burdan tırnaklayıp aşure yaptıklarını ve seriyi rezil ettiklerini kabullenmek niçin bu kadar zor geliyor? Sıçtınız ulan işte sıvamayın bari :D

Parolamı Unuttum