Battlefield V'ten 15 Dakikalık RTX 2080 Ti'lı Oynanış Videosu Geldi

Arkadaşın kötü oynayışına değil de grafiklere odaklanalım.

 EA Games ve EA DICE'ın geliştirdiği 19 Ekim'de PC, PS4 ve Xbox One için çıkış yapacak olan Battlefield V aynı zamanda NVIDIA RTX teknolojisini destekleyen oyunlar arasında yer alıyor.

PC Gamer'ın Gamescom 2018'de kaydettiği ve oyuncularla paylaştığı bu 15 dakikalık Battlefield V macerası baştan sonra RTX 2080 Ti ile oynanmış ve maksimum ayarlarda kayıt alındığı tahmin ediliyor. Tabii BF V hala alfa aşamasında olduğu için bu ayarlar biraz fark edebilir ve oyunun tam sürümü daha iyi optimize edilmiş olabilir. PC Gamer'ın belirttiğine göre kayıt 1080p olarak alınmış ve hissedilen fps ortalama 50-60 arası gidip geliyormuş. Bununla birlikte belirli dönemlerde fps'nin 40'ın altına kadar düştüğünü de fark etmişler. Eh, yine henüz bitmemiş bir oyun ve muhteşem grafiklerden bahsettiğimiz için kısmen kabul edilebilir bir durum.

Bununla birlikte rekabetçi bir atmosferde RTX teknolojisinin getirdiği bir çok yeniliği en fazla göz ucuyla görebileceğiz. Muhtemelen pek çok rekabetçi oyunda olduğu gibi BF V'te de (gerçi BF'ye rekabetçi demek de pek doğru değil) bir sürü oyuncu detaylardan kısıp oynanışa odaklanıyor. RTX teknolojisinin yarattığı farkı görmekse biraz güç zira PC Gamer RTX kapalı oynanış videosu paylaşmamış. Bir karşılaştırma videosu olsaydı daha sağlıklı yorum yapılabilirdi. 

Videoda oyunu oynayan arkadaşın pek de başarılı olmadığını da baştan söyleyeyim. Oyun koluyla fps oynamak gerçekten zor olabiliyor diye savunmak isterdim, ancak kendisi klavye ve fare ile oynadığı için böyle de savunamadım.

Oyunu, Türk Telekom faturanıza 12 ay taksit ile, Playstore'dan satın alabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum