Bayram Şekeriniz World of Tanks'ten! 3 Günlük Hediye Premium Kod Dağıtıyoruz!

Wargaming ve Oyungezer'den bayram şekeri gibi kampanya!

Güncelleme: Kodlarımız şu an için tükenmiştir sevgili Oyungezerler. Yoğun ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ederiz :). Umuyorum bir parti kod daha gelecek ve en kısa sürede sizlere dağıtacağız.  

Ramazan Bayramı'na şurada sadece bir gün kaldı. Hatta bu vesileyle şimdiden tüm Oyungezerler'in bayramını kutlar ve iyi bayramlar dileriz. 

Önümüzdeki bu güzel günleri boş geçmemek adına Wargaming ile anlaştık ve World of Tanks için binlerce "3 Günlük Hediye Premium Kodu" dağıtmaya karar verdik! Hem de çekilişsiz, kurasız, Facebook'ta veya Twitter'da paylaşım yapmanıza gerek kalmadan. Tek yapmanız gereken hediye sayfamıza gidip kodunuzu almanız ve bu kodu World of Tanks'in "Bonus Kodu" sayfasında hesabınıza işlemeniz! Tabii bunu yapabilmek için de World of Tanks hesabınıza giriş yapmanız gerekeceğini hatırlatayım sevgili Oyungezerler!

Elde ettiğiniz kodu nasıl gireceğinizi bulamadıysanız da şöyle güzel bir rehber (Türkçe) var. Burada anlatılanları adım adım takip ederek "3 Günlük Hediye Premium Kodu"nuzu hesabınıza işleyebilirsiniz.

Ramazan Bayramı sırasında bir tane de özel hediyemiz olacak ve Premium Kodu alan her kullanıcımız da bu çekilişe otomatikman dahil olacak. Özel hediyelerimizi içeren VIP paketinin içeriğini ise yarın açıklayacağız, ancak World of Tanks oyuncuları için kaçırılmaz olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. 

Şimdiden iyi bayramlar Oyungezerler!

NOT: Kod alabilmek için Oyungezer üyesi olmanız gerekmektedir. Sol üstteki "Kayıt" bölümünden Oyungezer'e üye olabilirsiniz.

kod-icin-tiklayinhaberici

YORUMLAR
Parolamı Unuttum