Bilim-Kurgu Hayranları, Star Control Geri Geliyor

Star Control günümüze uyarlanıyor

Benim gibi bilim-kurgu oyunlarına hasta derecede bağımlısıysanız doğru habere geldiniz.

Kaliteli bilim-kurgu oyunlarına imza atan Stardocks bilgisayar oyunları tarihinin tozlu sayfalarından eski bir oyuna tekrar hayat vermek için kolları sıvadı. 1990 yılında Amiga ve PC için çıkmış olan Star Control'un haklarını Atari'den satın aldı. 2017'de çıkması hedeflenen oyun için Stardocks komple yeni bir stüdyoyu görevlendirdi.

Star Control Origins 2086 yılında geçiyor. İnsan ırkı Triton'un aylarından birinden uzaylılara ait acil durum sinyali alıyor. Yıldızlararası uzay ajansı Star Control durum el atıyor ve çağrıyı araştırması için bir gemi gönderiyor. Hah, işte o geminin kaptanı biziz. Yeni uzaylı ırkları ve türlü gezegen keşfedeceğimiz oyunun evrenini bilgisayar otomatik olarak hazırlıyor (evet No Man's Skygibi). Dolayısı ile her oyun yeni bir macera anlamına geliyor.

starhaber

1990 yılındaki Star Control'den bir hayli farklı olacağını umduğum oyunun ne gibi değişiklikler ile günümüze taşınacağını çok merak ediyorum. 2017 alışveriş sepetime şimdiden Star Control Origins'i ekledim (çok mu kolay hype krizine giriyorum dersiniz?). Oyunun tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum