BioWare Tekrar Tek Kişilik RYO'lara Odaklanmaya Başlıyor

Star Wars: The Old Republic'e başka stüdyoya emanet

IGN kaynaklarına göre BioWare'in ebeveyn firması EA, Broadsword Online Games ile iyi niyet anlaşması imzaladı ve Star Wars: The Old Republic'in bundan sonraki geliştirme ve operasyon işlemlerini kendilerine devretti. Bunun da sebebinin BioWare'in tekrardan tek kişilik RYO'lara odaklanması olduğu söyleniyor.

BioWare'in şu an geliştirmekte olduğu oyunlardan ikisini biliyoruz: Dragon Age 4 ve Mass Effect 5. Bu oyunların her ikisi de o çok sevdiğimiz tek kişilik RYO türünde ve stüdyo bu oyunlara tamamen odaklanmak için diğer işlerden elini çekmiş durumda.

Söz konusu Broadsword stüdyosu Ultima Online ve Dark Age of Camelot gibi eski DVO'ların da servis kısmını yürütüyor. Zaten stüdyonun başında da The Old Republic'te de çalışmış olan BioWare'in eski isimlerinden Rob Denton bulunuyor.

BioWare, Anthem'in yaşadığı büyük hayal kırıklığının ardından Dragon Age'in kesinlikle tek kişilik bir oyun olacağını üstüne basa basa söylemişti, Mass Effect için de aynısını yaptılar. BioWare'in kökenlerine geri dönmesi sanırım hepimizi çok mutlu eder.

YORUMLAR
Armorsuit
9 Haziran 2023 09:05

KotOR u yapında öyle başlayın ... Bana göre en iyi oyunları olan bu oyunu başka bir yere emanet etmemeleri gerekirdi... üzdü ...

Parolamı Unuttum