BioWare Yeni Dragon Age Oyunu Üzerinde Çalışmaya Başladı!

Yeni oyunda yepyeni maceralara mı atılacağız, yoksa Inquisition'ın devamı mı gelecek? Sorular, sorular...

 Son çıkan Dragon Age'in üzerinden bayağı bir zaman geçti. Eh, artık yeni bir maceranın vakti geldi diyenlerdenseniz sizlere güzel bir haberim var.

Dragon Age'in şu andaki yaratıcı yönetmeni Mike Laidlaw, katıldığı yayında Dragon Age sevdalılarının yüzünü güldürecek bir haber verdi. Daha doğrusu ufaktan çıtlattı diyelim...

The 1099'ın yayınına katılan Laidlaw, "Dragon Age'de bir hareketlilik var." dedi ve oyunu geliştirecek olan ekibe büyük alımlar yapıldığını söyledi.

Konuyla ilgili daha fazla detaya girmeyen Laidlaw, BioWare'in farklı projeler üstünde çalıştığını da söyledi:

"Şu anda üzerinde çalışılan başka projeler de var, fakat ne yazık ki onlar hakkında konuşamam. Bu projelerin bazıları beni oldukça heyecanlandırıyor, işler hızlı şekilde ilerliyor."

Biraz önce de söylediğim gibi Laidlaw detaylara girmekten kaçındı ve hem Dragon Age, hem de yeni projelerle ilgili bilgi vermedi. Fakat kendisine ait Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar bende yakında bazı açıklamaların geleceği izlenimini uyandırdı:

 

"Biraz Anthem'e, biraz da... başka bir şeye. *kaşlar oynar*"

Evet, konuyla ilgili neredeyse hiç bilgi verilmediğinin farkındayım. Fakat Laidlaw'un hem katıldığı yayında söyledikleri, hem de yaptığı paylaşımlar kesinlikle yakında bazı bilgilere ulaşaşcağımızı gösteriyor. Aksi takdirde Laidlaw'un bunları söylemesine izin verilmezdi.

Şimdi bizlere beklemenin yanında bir de fikir yürütme, hayal kurma işi kalıyor. Acaba yeni Dragon Age'de bizleri yepyeni bir karakter ve macera mı bekleyecek, yoksa BioWare'in bugüne kadar en başarılı çıkış yapan oyunlarından biri olan Inquisition'un devamı mı gelecek?

Ne dersiniz Oyungezerler, hangisi olur ya da hangisi olmalı?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum