Bir Oyuncu Sekiro'yu Bir Saatten Kısa Sürede Bitirdi Bile

Bakalım daha ne rekorlar göreceğiz

Sekiro: Shadows Die Twice zor bir oyun, zaten From Software'den de farklı bir şey beklemezdik. Önceki röportajlarda oyunun daha erişilebilir olacağı söylenmişti ama oynayınca gördük ki Soulsborne serisini aratmayacak kadar zor yerleri var oyunun.

Hal böyle olunca da 50 saat harcadığım oyunu birilerinin bir saatten kısa bir sürede bitirmiş olmasına gerçekten de şapka çıkarıyorum sevgili Oyungezerler. Yahu ben bazı bosslardan bunun kaç katı zaman harcadım, adam herkesi kıtır kıtır sıradan geçirmiş. Üstelik bitiriş derecesi de aslında 1 saatin iyice altında, tam tamına 50 dakika 52 saniye ki videoyu izlediğinizde bu süreyi de daha da geliştirebileceğini görüyorsunuz (öldüğü yerlerde ölmediği taktirde mesela).

danflesh111 oyunu Shura sonuyla bitirmiş, bu da aslında oyunun en kısa sürede ulaşılan sonu diyebiliriz. Sekiro: Shadows Die Twice'ta ulaşmayı hedeflediğin son ve verdiğiniz nihai karar sonucunda farklı yerlerde, farklı bosslarla karşılaşıyorsunuz. Diğer sonları oynamış olsaydı sanırım bu tempoyla bile süreye bir saat daha eklemesi gerekirdi. Yine de bossları kesiş hızı gerçekten de takdir edilesi, son boss'u bile 4 dakikadan kısa sürede indiriyor adam.

danflesh111'in en iyi derecesini aşağıda izleyebilirsiniz ama oyunu henüz oynamadıysanız (veya bitirmediyseniz) spoiler içerdiğini söylememe gerek yok sanıyorum ki.

Watch WR Any% Shura 50:52 RTA No Load from danflesh111 on www.twitch.tv

Sekiro: Shadows Die Twice, 22 Mart'ta PC, PS4 ve Xbox One için çıktı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum