Yeni Call of Duty Oyunu Yolda!

Call of Duty: Ghosts yeni nesil konsollarda boy gösterecek

Youtube kullanıcısı Drift0r tarafından ortaya atılan bilgilere göre -ki kendisi bunları son derece sağlam bir kaynaktan edindiğini söylüyor- yeni Call of Duty oyunu Mayıs ayında duyurulacak. Drift0r'un verdiği bilgiler arasında serinin yeni oyunun adının Call of Duty: Ghosts olacağı ve yapımın yeni nesil konsollar için hazırlandığı da belirtiliyor.

Kökleri itibarı ile Modern Warfare serisine sadık kalsa da hikaye olarak yeni bir yönde ilerleyeceği belirtilen Call of Duty: Ghosts'un gelecekte geçeceği ancak oyunun başında karakterimizin günümüz silahlarını kullanmak durumunda kalacağı söyleniyor. Oynanabilirliğin serinin önceki oyunlarından daha da akıcı olduğu, yapımdaki hareketlerimizin son derece artistik hale geldiği de Drift0r'un verdiği bilgiler arasında yer almakta. Dinamik bekleme ekranlarına sahip olacağı söylenen Call of Duty: Ghosts'ta Spec Ops'un başka bir oyun modu ile değiştirildiği, Infinity Ward tarafından geliştirilen oyunun PC ile birlikte PlayStation 4 ve Xbox 720 için de hazırlandığı gelen haberler arasında.

Yukarıda söylediğimiz gibi tüm bunlar şu an söylentiden ibaret olsa da gözlerimizi Activision'a ve Mayıs başında gelecek olası duyuruya dikmekte herhangi bir sakınca yok.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum