Blind Squirrel, İptal Edilen Mortal Kombat Remaster'ın Ekran Görüntülerini Paylaştı

Acaba ileride gün yüzü görür mü bu proje?

Borderlands Enhanced ve BioShock Collection gibi remaster projeleriyle tanıdığımız Blind Squirrel Games meğer ilk üç Mortal Kombat oyununun Remaster versiyonu üzerinde çalışıyormuş ama sonradan bu proje iptal edilmiş. Daha önce ilk oyunlarının remake'inin yapılabileceği söylentisi çıkmış ama sonradan 'o proje' de iptal olmuştu.

Blind Squirrel'in Mortal Kombat oyunları üzerinde çalıştığını ise stüdyonun çizerlerinden Danny Huynh'un paylaştığı ekran görüntüleri sayesinde öğrenmiş olduk. Paylaşılan resimler kısa süre içerisinde silinse de internete düşmüştü bir kere.

Huynh, Mortal Kombat Trilogy Remaster'ın varlığını teyit ederken projenin tümden iptal edilmiş olduğunu, kendisinin projedeki rolünün ise üçlemenin kendine has görsel tarzını koruyarak arayüz ve efektlerin kalitesini yükseltmek olduğunu açıklamış. Hatta bu Remaster versiyonda Krypt modu da bulunacakmış.

Huynh'un paylaştığı görseller arasında yeni arayüze ek olarak efektlerin de nasıl yenilendiğini görüyoruz. Bazı resimlerde Mortal Kombat Remastered, bazılarındaysa Mortal Kombat Kollection Online isimleri kullanılmış ama bu iki oyun aynıymış.

Bence çok da güzel görünen bir proje oluyormuş, iptal edilmesine üzüldüm.

mk-remaster-1

mk-remaster-2

mk-remaster-3

mk-remaster-4

YORUMLAR
Parolamı Unuttum