Blizzard Tüm Markaları İçin Mobil Oyunlar Geliştiriyormuş!

Ne olacak bu Blizzard'ın hali...

Bu yıl BlizzCon epey ses getirdi, ama olumsuz yönde. Diablo Immortal duyurusu her şeyin önüne geçti. Oyuncuların oyuna gösterdiği sert reaksiyon, diğer pek çok konuyu arka plana itmiş görünüyor. Ne Warcraft 3 Reforged konuşulur oldu ne de diğer oyunlar. Varsa yoksa gündem Diablo'nun mobil oyun haline getirilmesi.

Her ne kadar BlizzCon öncesinde, Diablo ile ilgili duyurunun Diablo 4 hakkında olmayacağı bilgisi verilmiş olsa da bir mobil oyunla oyuncuların karşısına çıkmaları çok büyük bir memnuniyetsizlik dalgası başlattı. Ama Blizzard bu durumu çok da ciddiye almamış anlaşılan, şirketin kurucu ortaklarından Allen Adham'ın son açıklamaları böyle bir sonuca varılmasına neden oluyor.

Adham, Diablo Immortal'ın sadece bir başlangıç olduğunu söylemiş. Son yıllarda pek çok kişinin artık mobil oyunculuğa yöneldiğini düşünüyor kendileri. Dolayısıyla, firmanın en iyi geliştirici ekipleri, Bliizard'ın sahip olduğu IP'lerin mobil oyunları üzerinde çalışmaya başlamış son yıllarda. Bu mobil oyunların büyük bir kısmı iç yapımmış, yani firmanın kendi geliştirici ekipleri tarafından geliştiriliyormuş, Diablo Immortal örneğinin aksine. Yakında bu oyunlar ile ilgili de duyurular yapılacakmış.

Bu açıklamasının sonunda da PC oyuncularını unutmadıklarını, ihmal etmediklerini, onlar için de Diablo oyunları geliştirilmekte olduğunu belirtmiş.

Artık yapacak yorum bulamıyorum, söz sizde sevgili Oyungezerler. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum