BlizzCon 2016'da Diablo 4 İhtimali Giderek Artıyor

Bu ses Diablo 4'ün ayak sesleri mi?

BlizzCon 2016 haberimize göz attıysanız Diablo panelinde muhtemel bir Diablo 4 tanıtımı ile karşılaşabileceğimizi ellerim heyecandan titreyerek size yazmıştım.

Overwatch karakter tanıtımlarında gizli mesajlar vererek (bakınız Sombra) iyice ajana dönen Blizzard bu sefer Diablo konusunda duygularımız ile oynayarak bizi aptala çeviriyor. “Neden?” derseniz;

Blizzard yüzünden paranoyak komplo teoristine dönen Rhykker adlı Youtube yayıncısı BlizzCon için dağıtılan promosyon paketinden çıkan hediyelerle Diablo 4’ün şifresini çözdü (ya da kendisi öyle zannediyor)! Eğer sıkılmadan aşağıdaki videoyu izlerseniz Blizzard’ın üzerinde Diablo yazı karakterleri ile ürettiği dört yüzlü zarın sırlarına erişiyorsunuz. Zarın üzerindeki rakamlar özellikle yanlış basılmış. Buradan yola çıkarak BlizzCon 2016 "4 Kasım" tarihine ulaşıyorsunuz! 40 YAPAR!

Daha heyecan uyandırıcı ve gerçekçi ipucu ise David Brevik ve Bill Roper’in Blizzard’ın Kaliforniya ofislerinde bu ay baş göstermeleri oldu. Brevik Diablo 2’nin proje lideriydi, Roper ise Blizzard North’un önceki başkanı olmakla beraber aynı zamanda Diablo 2’nin başyapımcısıydı. Brevik’in şu tweet’i Diablo hakkında merakları daha da uyandırdı.

diablopage

Brevik’in neden Terazi Takım Yıldızı’nı gösteren bir resim paylaştığı gizemini korurken kendisi şöyle diyor: “20 yıllık süre boyunca Diablo benzeri oyunlar evrimleşerek bizi şaşırttı. Bu türü yeni ufuklara taşıyan oyunda danışmanlık yaptığım için gururluyum.”

Eğer olay Diablo 1-2’nin Remaster’inden ibaret olsaydı Blizzard’ın bu kadar önemli insanların danışmanlığına ihtiyaç duyacağını düşünmek saçma olurdu. Dolayısı ile bence hep beraber hype trenine atlayıp, BlizzCon’u 4 Kasım’a kadar bekleyelim. Ya gerçekten Diablo 4 gelirse? Olsun, lütfen gerçek olsun!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum