BlizzCon 2017'nin Diablo Hariç Tüm İçeriği Belli Oldu

BlizzCon 2017'ye bir ay kala üç aşağı beş yukarı neleri göreceğimiz belli oldu.

Yeni Diablo hayallerimiz gene bir başka bahara ya da BlizzCon'a kaldı. Blizzard yaptığı açıklamayla yeni bir Diablo'nun BlizzCon'da açıklanmayacağını duyurmuştu. Son yapılan güncellemeyele hangi Blizz oyunlarında ne gibi sunumlar yapılacağına dair ipuçları verildi.

Aşağıdaki panellerin hepsi 3 Kasım'da yapılacak. Anaheim'e gidemeyenler Virtual Ticket alarak Blizzard'ın bu en önemli organizasyonunu ekran başından izleyebilecekler. Panel programı şöyle arkadaşlar, bunların hepsinin 3 Kasım'da yapılacağının altını çizeyim.

World of Warcraft için muhtemelen yeni ek paketin içeriği hakkında bir ipucu verilebilir. Halihazırdaki güncellemeler ve yeniliklerden de bahsedilecek panelde muhtemel bir sürpriz bizi bekliyor olabilir.

StarCraft 2 ise "Yeni güncellemeler ve bazı sürprizler!" denmiş. StarCraft 2 için de ümitlenebiliriz gibi duruyor ya da ben çok iyimserim bilemiyorum.

Hearthstone'da ise her sene olduğu gibi klasik olarak yeni ek paket tanıtılacaktır. Muhtemelen o ek paket de her sene olduğu gibi etkinliğin bitiminin ardından çok vakit geçirmeden piyasaya sürülecektir.

Overwatch... Bir sonraki görevimizi öğrenmek için panele katılacakmışız. Muhtemelen Overwatch evrenindeki önemli bir olayı tekrar canlandıracak bir görev olabilir. Yeni bir kahraman tanıtılır mı? Bilemiyorum çünkü buna dair hiç ipucu verilmemiş. Fakat Doomfist çıkalı bayağı olduğunu düşünürseniz yeni bir kahraman tanıtma olasılıkları fazla olacaktır.

Heroes of the Storm cephesinde ise güncellemeler ve oyunda yapılacak değişiklikler hakkında konuşulacakmış. Halihazırda zaten Junkrat'i bekliyoruz ama eminim bir ya da birden fazla yeni kahraman tanıtımı gelecektir.

Anaheim'e gidemiyor ya da Virtual Ticket alamıyorsanız üzülmeyin Oyungezer Online olarak BlizzCon 2017'yi kanlı canlı izleyip Blizzard oyunlarına gelecek yenilikleri anında sitemizde paylaşacağız. Bizi izlemeye devam edin!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum