Bluehole, PlayerUnknown's Battlegrounds İçin Yeni Bir Şirket Kurdu

Sonuçta PUBG ismi daha akılda kalıcı

Nedense oyuncular hala Bluehole ismini PlayerUnknown's Battleground ile ilişkilendirmede sorun yaşıyorlar. Nasıl yaşamasınlar ki, sonuçta daha önce bu firmanın ismini duyanların sayısı hiç de fazla değildi. Hatta gayet de normal biçimde Playerunknown's Battleground oyununun geliştiricisinin Playerunknown olduğunu düşünenler bile vardı sanki adam tüm bu işleri tek başına yapıyormuş gibi.

Bluehole da bu kafa karışıklığını gidermek ve oyunun geliştiricisini bir çırpıda tanıyabilmemiz için önemli bir adım attı ve kendisini tamamen Battlegrounds'u geliştirmeye adayacak ve oyunla ilgili tüm işleri bünyesinde halledecek yeni bir yan şirket kurdu: PUBG Corp.

Bu değişiklik oyunun kendisini doğrudan etkilemeyecek olsa da bununla birlikte PUBG'nin ticari anlamda daha yayılmacı bir politika izleyeceğini de görmüş oluyoruz. Çünkü bu yan şirket Amerika'dakilere ek olarak Avrupa ve Japonya'da da yeni ofisler açacak. Battlegrounds'un şu anki yapımcı ve geliştiricisi Chang Han Kim bu yeni şirketin CEO'su olarak atandı. Chang Han Kim bu yeni yapılanmanın oyunun espor sektöründeki potansiyeli de dahil olmak üzere yeni genişlemelere imkan sağlayacağını ve PUBG'nin dünya çapında önemli bir IP olarak büyümesine yardımcı olacağını açıkladı.

Hala erken erişimde olan PlayerUnknown's Battlegrounds'un bu yıl içerisinde PC ve Xbox One için resmi çıkışını yapması bekleniyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum