BMW'den iOS Atağı

Dev marka, otomobillerinde iOS uygulamaları kullanmaya başlayacak.

Alman devi BMW, yaptığı bir açıklamayla birlikte bundan böyle BMW ve MINI araçların iOS platformuna ait bazı uygulamaları kullanacağını duyurdu. Kullanıcılar, USB kablo ya da SnapIN adaptörüyle sisteme bağladıkları iPhone'larına iDrive üzerinden ulaşarak bu uygulamaları araç sistemi üzerinden kullanabilecekler.

BMW ve MINI'lerde bulunan araç içi sistemlere uyumlu hâle getirilen uygulamalar arasında Audible, Rapsody, Tunein ve Glympse bulunuyor. Bu saydıklarımın ilk üçü müzik ve radyo, sonuncusu ise konum paylaşım uygulaması.

Son olarak BMW ve MINI'lerde 2011 yılından bu yana BMW Apps'in opsiyonel olarak bulunduğunu belirtelim. Bu platform üzerinden kullanıcılar, hâlihazırda Facebook, Twitter ve WebRadio gibi uygulamalara araç üzerinden ulaşabiliyorlar. Yani diyorum ki eğer Facebook paylaşımlarınızda “Shared with BMW Apps.” ibaresi görmek istiyorsanız, bu uygulamayı kullanan BMW'li bir arkadaşınızın araba abahtarını bir günlüğüne ödünç almak isteyebilirsiniz (hiç BMW'm ya da BMW sahibi bir arkadaşım olmadığından salladım bunu).

YORUMLAR
Parolamı Unuttum