Borderlands 2 İçin Yeni İçerikler Yolda

Oyunun hikayesi genişliyor, bir de yeni karakterimiz var...

Dün sonra eren PAX East'in önemli konuklarından biri de Borderlands 2 idi ve etkinlikte oyun için yayınlanacak bir çok içeriğin duyurusu yapıldı. Gelen bilgilere göre 2 Nisan'da yayınlanacak ve Season Pass'i bulunmayan oyuncular için 5 Dolar'a mal olacak yeni içerik, seviye sınırını 50'den 61'e yükseltirken ilk oyundan hatırladığımız Pearlescent'i de tekrar karşımıza çıkaracak.

Aynı gün yayınlanacak yeni güncelleme ise yeni bir son seçeneği sağlayan Ultimate Vault Hunter modunu oyuna dahil edecek. Bunu açmak içinse öncelikle 50. Level'ı aşmalı ve True Vault Hunter Mode'u bitirmeniz gerekmekte. Oyunun hikayesi genişliyor dedik ama hala bunla ilgili bir şey okuyamadığınız için durumu merak ediyorsanız, hemen açıklıyoruz; Gearbox tarafından yapılan açıklamaya göre Borderlands 2'nin hikayesine odaklanacak dördüncü indirilebilir içerik Haziran ayında yayınlanacak. Bunkers and Badasses adındaki içeriğin oyun için yayınlanacak en geniş içerik olacağını da ekleyelim. Şu an hala üzerinde çalışılan Ultimate Borderlands 2 Special Edition ile 5.000 Loot Chest'in daha oyuna ekleneceği, bunların içinde giyilebilir Goliath Replica Mask'in de yer alacağı da etkinlikte ortaya çıkan bilgiler arasında yer alıyor.

PAX East'te Borderlands 2 ile ilgili duyurulan yeniliklerden sonuncusu ise oyuna eklenen altıncı karakter Psycho, Krieg oldu. Yeni Vault Hunter'ımız The Psycho Pack ile Mayıs ayında karşımıza çıkacak. Krieg ile ortamların tozunu arttırmanın bedeli ise tercihe göre 9.99 Dolar ya da 800 Microsoft Puanı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum