Borderlands 3'te 1 Milyardan Fazla Silah Olacak!

Say say bitmez

Gearbox dün akşam nihayet çok uzun zamandır beklenen açıklamayı yaptı ve Borderlands 3'ü resmi olarak duyurdu. Fragman kimilerini çok heyecanlandırdı, kimi oyunu öncekilere çok benzemekle eleştirdi. Hatta forumlarda takip ettiğim kadarıyla en azından fragmanda görünen kısımların yeni bir oyundan çok genişleme paketi hissi yarattığını söyleyenler bile var. Ben açıkçası fragmanı çok beğendim, kurgusuyla, aksiyonuyla, gördüğümüz karakterleriyle meraklandıran bir video olmuş.

Belki fragmanın heyecanıyla gözden kaçmış olabilir, sonlara doğru silahlardan bahsedilen kısımda oyunda 1 milyardan fazla silah olacağı yazıyordu, fark ettiniz mi? Bir milyar, bu gerçekten de inanılmaz bir sayı. Elbette bu birbirinden tamamen farklı bir milyar silah anlamına değil, bir milyar permütasyon anlamına geliyor ama loot üzerine dayalı bir oyunda böylesine bir çeşitliliğe sahip olmak çok önemli.

Bunun ne denli büyük bir sayı olduğunu anlamak için ufak bir kıyas yapabiliriz. Loot çılgını Borderlands 2'deki olası silah sayısı 17 milyondu. 17 milyon nerde, 1 milyar nerede? Arada resmen 50 kat fark var, bu da demek oluyor ki Borderlands 3 diğer tüm looter-shooter oyunlarını silah çeşitliliği bakımından gölgede bırakacak.

Beş senedir geliştirilmekte olan Borderlands 3 ile ilgili henüz pek bir ayrıntı yok. Gearbox, oyunla ilgili asıl detayları 3 Nisan Çarşamba günü paylaşacak. Merakla bekliyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum