Büyük Turnuva Öncesi Brendan Greene'den Samimi İtiraf: ''Espora Hazır Değiliz''

E o zaman yapmayaydınız babuş

PUBG Global Invitational turnuvası 25 - 29 Temmuz tarihleri arasında Almanya'nın Berlin şehrinde gerçekleşecek ve bu önemli bir espor olayı. Ama PUBG'nin yaratıcısı Brendan 'PlayerUnknown' Greene turnuva öncesi verdiği röportajda ilginç bir açıklama yaptı ve PUBG'nin espor için hazır olmadığını söyledi.

Greene, PUBG Corp'un oyunu bu büyük turnuvaya hazırlamak için neler yaptığı şeklindeki bir soruya "bunu hep söyledim - espora hazır değiliz ve hiçbir zaman da hazır olduğumuzu söylemedim" şeklinde cevap verdi. Greene, Invitational'ı yalnızca formatı test edecekleri bir turnuva olarak görüyormuş.

"Daha önce kimse battle royalei espor olarak değerlendirmedi, o yüzden amacımız dünyaya bu espor türünün de mümkün olduğunu göstermek. Bu yıl oyunu espor için hazır hale getirmek için uğraşacağız."

Espora hazır hale getirmekten kasıtları platformu stabil hale getirmek, oyundaki irili ufaklı bugları tamamen temizlemek ve oyuncuların talep ettiği bazı iyileştirmeleri bir an önce hayata geçirmek. Aslında bunlar oyunu espora hazır hale getirmekten çok, turnuvalar haricinde rekabetçi oyunun keyfini çıkarmak isteyen oyuncular için de öncelikle yapılması gereken şeyler değil mi sevgili Greene?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum