Call of Duty: Black Ops 6 İçin Yeni Bir Game Pass Tier'i Açılmayacak

Sonrası bilinmez

Microsoft, Call of Duty: Black Ops 6'nın ilk günden Game Pass'e dahil olacağını açıklamıştı. Bunun ardından Call of Duty gibi bir para makinesinin Game Pass'e ilk günden eklenmesinin Microsoft adına son derece karsız bir girişim olacağı, bu yüzden de Microsoft'un Call of Duty oyunları (ve belki de diğer 1. Gün oyunları) için yeni ve daha pahalı bir tier açabileceği iddia ediliyordu.

Microsoft sözcüsü bu iddiayı yalanladı ve Call of Duty: Black Ops 6'nın Xbox ve PC için "Xbox Game Pass Ultimate", "PC Game Pass" ve "Xbox Game Pass for Console" tierlerine ekleneceğini, bunun için ayrı bir tier açılmayacağını söyledi.

Bu da en azından şimdilik Microsoft'un yeni Call of Duty oyununu Game Pass fiyatlarını yükseltmek için bir bahane olarak kullanmayacağını gösteriyor. Ancak çok büyük ihtimalle Black Ops 6'nın ne kadar yeni abone çekeceğine bakacaklar, bundan sonraki Call of Duty'lerde de bu şekilde hareket etmenin mantıklı olup olmadığına karar vereceklerdir. Eğer ekstradan birkaç milyon yeni abone çekemezlerse daha pahalı bir tier'in kaçınılmaz olduğunu düşünüyorum açıkçası.

Call of Duty: Black Ops 6'nın teaser web sayfasını TheTruthLies.com adresinden görebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum