Call of Duty: WW2'nin Dosya Boyutu Belli Oldu

Shadow of War'ın 98 GB dosya boyutundan sonra CoD: WW2'nin dosya boyutu sizi mutlu edecek.

Yıllardır büyük bir beklenti içinde olduğumuz Call of Duty adını taşıyan bir 2. Dünya Savaşı oyunu nihayet kısa bir süre sonra piyasaya sürülecek. Hâl böyle olunca ön yükleme başladı ve oyunun dosya boyutu belli oldu.

Geçtiğimiz haftalarda piyasaya sürülen Shadow of War'ın 98 GB boyutunu öğrendikten sonra özellikle Call of Duty: WW2 için ön sipariş verenler büyük bir merak içerisindeydi. Hikaye modu ve çok oyunculu moda ek olarak Zombi hikaye modu barındıracak olması birçok kişi tarafından oyun dosya boyutunun büyük olacağı beklentisi vardı. Fakat oyunlarda büyüyen dosya boyutlarına rağmen Sledgehammer Games hazırladığı oyununu 45.14 GB dosya boyutunda sunmayı başardı. Tabii ki bu ön yükleme boyutu ve oyun piyasaya sürüldükten sonra gelecek güncellemeler ile artacaktır ancak oyunun çıkış boyutu kısmını göz önüne aldığımızda bu oldukça güzel bir rakam.

call of duty ww 2 xbox one ön yükleme pre-load

Şu an için Xbox One kullanıcılarına ön yükleme olarak açılan Call of Duty: WW2, çok fazla vakit kaybetmeden PlayStation 4 ve PC için de ön yüklemeye açılacaktır.

Son olarak, ön yükleme yapacak olmamız oyunu oynayabileceğimiz anlamına gelmediğini hatırlatalım ve Call of Duty: WW2'nin 3 Kasım tarihi itibariyle PC, PlayStation 4 ve Xbox One için erişime açılacağını belirtelim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum