Capcom, Çok Satan Oyunlarının Güncel Verilerini Paylaştı

RE 4 Remake, Monster Hunter Rise ve diğerleri…

Capcom’un son yılları gayet karlı bir şekilde geçirdiğini biliyoruz. Önümüzdeki dönemde de bu performansın aynı şekilde devam etmesi bekleniyor. Bu beklentiyi besleyen en önemli detay, önde gelen serilerinin satış verileri.

Capcom, en çok satan oyunlarını "Platinum Titles" adı altında topluyor ve dönem dönem bu listedeki satış verilerini güncelliyor. Şu anda da liste 31 Mart 2023 itibariyle geçerli satış verilerini içerecek şekilde güncellenmiş durumda.

Güncel verilere göre; Residen Evil 4 Remake’in toplam satışları 3,7 milyon, Monster Hunter Rise’ın toplam satışlarıysa 12,7 milyon kopyaya ulaşmış bulunuyor. Bu, her iki seri için de güzel haber.

Halihazırda listenin zirvesinde 18,8 milyon kopya satan Monster Hunter: World bulunuyor -ki Iceborn Master Edition satışları dahil edildiğinde bu sayının 22,5 milyon gibi ciddi bir düzeye çıktığı görülüyor. Monster Hunter Rise, son satış verileriyle 2. sıraya yerleşmiş durumda.

Resident Evil serisinin en çok satan oyunu Resident Evil 7 Biohazard, 12 milyon birim ile 3. sırada yer alıyor. Resident Evil 2 Remake, 11,9 milyon kopya satarak serinin en çok satan oyunu olmak için iddialı bir noktaya gelmiş bulunuyor. Bu da kendisini Capcom’un en çok satan 4. oyunu yapıyor.  Resident Evil 4 Remake şimdilik 24. sırada ancak önümüzdeki dönemde hızla yükseleceğine şüphe yok.

Özetle, Capcom yine bildiğimiz gibi, oyunları peynir ekmek gibi satıyor. Onlar da bu durumun tadını çıkarıyor olsalar gerek, öyle değil mi?

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum