CoD: WWII - Zombi Modunun Görücüye Çıkacağı Tarih Belli Oldu!

CoD: WWII'nun Zombi modu iki hafta sonra ortaya çıkıyor!

 Köklerine dönüp bizlere İkinci Dünya Savaşı'nı tekrar yaşatacak olan CoD: WWII'yu bekleyen kadar eminim oyunun Zombi modunu da bekleyen vardır. Eğer siz de onlardan biriyseniz güzel bir haberim var.

Sledgehammer Games (ya da pazarlama ve reklam bölümü), Call of Duty'nin resmi Twitter sayfasından oyunun Zombi modunun ne zaman ortaya çıkacağını ve oyuncuların beğenisine sunulacağını paylaştı. Yapılan paylaşıma göre oyunun Zombi modu 20 Temmuz 2017'de, San Diego Comic-Con'da gösterilecek!

Yapılan paylaşımda görsel yerine video kullanılsaydı bizim için çok daha iyi olurdu ama olsun, en azından artık moda ilk bakışı ne zaman atabileceğimizi biliyoruz.

>CoD: WWII'nun Multiplayer'ında Kendi Karakterimizi Yaratabileceğiz Fakat Gamalı Haç Göremeyeceğiz!

Bu arada bahsedilen tarihte yapılacak olan gösterimin önceden kaydedilmiş bir oynanış videosu mu, fragman tadında bir video mu, yoksa canlı yayın mı olacağını henüz bilmiyoruz. Onu da büyük ihtimalle ilerleyen günlerde öğreniriz.

Eğer Call of Duty'nin Zombi modu hakkında daha fazlasını öğrenmek istiyorsanız, sizleri Gencer'in Call of Duty Zombi Modunun İnanılmaz Hikayesi yazısına davet ediyorum.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum