Company of Heroes 3, 2023’e Ertelenen Oyunlar Arasına Katıldı

Yıl sonuna daha çok var, liste uzar gider…

Company of Heroes 3, bu yıl içerisinde beklediğimiz strateji oyunlarındandı. Ön sipariş fiyatını görünce ben de kendi adıma bu durumu gözden geçirdim elbette, “bu sene oynamasam da olur” diye düşünmeye başladım. Ama zaten istesem de bu yıl oynayamayacakmışım :)

Oyunun dağıtımcısı SEGA ve geliştiricisi Relic Entertainment, yaptıkları duyuruyla oyunun daha önce planlanan tarih olan 17 Kasım’da çıkış yapamayacağını, önümüzdeki yıla ertelendiğini ilan ettiler.

Paylaşılan mesajda, “Company of Heroes 3’ün çıkış tarihi 17 Kasım yaklaştıkça, ekibimiz, oyunun oyuncularımızın beklentilerine ve firmamızın yüksek standartlarına henüz erişmediğine kanaat getirdi. Halen düzeltilecek hatalar, iyileştirilecek görseller ve oynanışa dair yapılması gereken ayarlamalar var. Sonuç olarak oyunun çıkışını 23 Şubat 2023’e ertelemeye karar verdik. Pek çoğunuzun bir an evvel oyunu oynamayı istediğinizi biliyoruz ama bu kararın Company of Heroes 3, oyuncularımız ve stüdyomuz için en doğru karar olduğuna inanıyoruz” deniliyor ve hemen her erteleme haberinde gördüğümüz “Desteğiniz ve sabrınız için teşekkür ederiz” ile tamamlanıyor mesaj.

Artık erteleme haberlerini nasıl karşılayacağımı, nasıl yorumlayacağımı bilemiyorum sevgili Oyungezerler. İyi mi olmuş bu erteleme yoksa boşuna mıymış, bunu 23 Şubat’ta görürüz artık.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum