Conan Exiles’tan 360 Derece Ekran Görüntüleri

Barbar adam döner mi yav!

Funcom tarafından geliştirilen ve çok oyunculu bir açık-dünya hayatta kalma oyunu olarak tasarlanan Conan Exiles için Nvidia’nın Ansel teknolojisini kullanan 360 derecelik bir sürü ekran görüntüsü yayınlandı.

Conan’ın dünyasında geçen oyunda ıssız topraklarda sürgüne gönderilen birini canlandıracağız ve etimizle tırnağımızla önce kendi kabilemizi, ardından kasabamızı, sonra da krallığımızı kurmaya çalışacağız.

Hayatta kalma, inşa etme ve fethetme üzerine kurulan oyun hack-and-slash türünde savaşlara sahip olması bekleniyor. Belki de en dikkat çekici özelliği başka oyuncuları esir alıp tanrılara kurban edebilmek ve bu sayede çeşitli lütuflara sahip olabilmek.

Yeni duyurulan özelliklerden biri sürgün edildiğimiz topraklarda kadim imparatorluklara ait bazı kalıntılar bulabileceğimiz ve buraların karanlık tarihini keşfedebileceğimiz yönünde. Bir diğer yeni ayrıntıysa kendimize bir köle ordusu kurup onları istersek işe koşmak istersek de hizmetçi olarak kullanabilmek (Sanırım NPC olacaklar. Köle düşmek ilginç olurdu aslında).

Conan Exiles, Ocak 2017’de Steam üzerinden Erken Erişime açılacak. 360 derece ekran görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz. Ek olarak görüntülere Vive, HTC ve mobil VR ile de bakılabiliyor.

conan-exiles-001

conan-exiles-002

conan-exiles-003

conan-exiles-004

conan-exiles-005

conan-exiles-006

YORUMLAR
Parolamı Unuttum