Concrete Genie’nin Yapımcısı PixelOpus’tan Yeni Bir PS5 Oyunu Geliyor

Unreal 5 oyun motoruyla geliştiriliyormuş

PixelOpus, her ne kadar 2014 yılında kurulmuş ve ilk olarak Entwined adlı bir oyun çıkarmışlarsa da, esas bilinirliklerini 2019’un sonlarında çıkardıkları Concrete Genie ile yakaladıklarını söylemek mümkün. Concrete Genie; benim de severek oynadğım ve gönül rahatlığıyla tavsiye edebildiğim, çoluk çocuk oynanabilecek, keyifli oyunlardan birisi olmuştu.

> Concrete Genie - İnceleme

Şimdi bu ekibin elinden yeni bir oyun geleceğini öğrenmiş bulunuyoruz. Aslında henüz ortada ilan edilmiş bir oyun yok. Ama şu sayfadan da görebileceğiniz iş ilanıyla, PS5 için yeni bir oyun geliştirmekte olduklarını açıklamış bulunuyorlar. Bu yeni oyunun Unreal 5 oyun motoruyla geliştirildiği de belirtilmiş.

Henüz oyun hakkında resmi bir duyuru olmadığı için paylaşılabilecek fazla bir detay da yok. Concrete Genie’yi referans alırsak, bu stüdyodan yine renkli ve eğlenceli bir şeyler bekleyebiliriz. Ama belki de bizleri şaşırtmak isterler, kim bilir belki karşımıza sürpriz bir şeyler de çıkabilir.

Merakımızı gidermenin tek yolu, Sony’nin önümüzdeki günlerde gerçekleştireceği etkinliklerde halihazırda geliştirmekte oldukları pek çok oyun gibi bu oyunu da duyurması ve oyuna dair paylaşımlarda bulunması. Bize düşen de bu duyuruları sabırla beklemek, bakalım beklediğimize değecek bir şeyler gelecek mi.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum