Craig Mazin'a Göre The Last of Us'ın Hikayesi Tüm Zamanların En İyisi

Mazin The Last of Us'u yere göğe sığdıramamış

The Last of Us TV dizisinin yaratıcılarından ve eş yazarlarından Craig Mazin, oyunun hikayesinin bir video oyununda bugüne kadar anlatılan en iyi hikaye olduğunu düşündüğünü söyledi.

HBO'daki Chernobyl dizisinin de yaratıcısı olan Mazin, Empire röportajında söz konusu hikaye olduğunda hiçbir oyunun The Last of Us'ın eline su dökemeyeceğini söylüyor. "Bu sonucu baştan belli bir dava: The Last of Us, video oyunlarında bugüne kadar anlatılan en iyi hikayeye sahip" diyen Mazin, bunun başlıca sebeplerinden birinin de ana kahramanların birer "kahraman" olmaktan ziyade normal insanlar oluşu olduğunu ekliyor.

"Gözlerinden ışın falan çıkarmıyorlar. Onlar sade insanlar. Ve bu da oyunlarda çok ender gördüğümüz bir şey. Oyunun hikayesi yere o kadar sağlam basıyor, size öyle şeyler hissettiriyor ki - ben böyle bir şey yaşamadım ve 1977'den beri video oyunları oynuyorum".

Tabii Mazin'in geçmişinde hangi oyunları oynadığını bilmiyoruz ama yine de "tüm zamanların en iyi hikayesi" söylemi bana biraz fazla iddialı geldi. Siz ne düşünürsünüz bilmem.

Başrollerinde Pedro Pascal ve Bella Ramsey'i izleyeceğimiz The Last of Us, 15 Ocak 2023 tarihinde HBO Max'ta yayımlanacak.

YORUMLAR
Atlas Estrella
20 Aralık 2022 18:40

Ama Ellen Page'siz olmaz ki. A, oldu!

Parolamı Unuttum