Creative Assembly Yeni F2P Oyunuyla Şaşırttı

Total War: Arena pek yakında beta testine başlıyor

Kimisi çok uzun bir zamandır bu haberi bekliyordu, kimisi şaşkınlıkla karşıladı. Creative Assembly yeni oyunu Total War: Arena'yı duyurdu. Sega, Total War: Arena'nın online multiplayer olacağını, gerçek zamanlı strateji ve MOBA öğelerinin birleşimi bir oyunun bizleri beklediğini belirtti.

Savaşa alnında çarpışmalar 10'a 10 yapılacak ve her kişi 3 üniteyi kontrol edecek. Alanda en fazla 500 adam bulunacak. Burada iletişim ön planda tutuluyor. Yapacağınız hareketleri takım arkadaşlarınızla paylaşmanız başarı için büyük önem taşıyor. Generaller, askerler ve silahlar geliştirilebilir olacak. Total War: Arena tasarımcı James Russell oyundaki pek çok içeriğin ücretsiz olacağını vurguluyor. Kazanmak için gerekli olan şey para değil hızlı olmak.Oyundaki bir diğer yenilik hasar sistemi. Total War'da yer alan 1hp'lik hayatta kalma gücü yerini hasar alma sistemine bırakmış. Ancak bu her ünite için geçerli değil. Ayrıca ünitelerinizi gruplandırabileceksiniz.

Tarihin farklı zamanlarındaki güçlü komutanlar karşı karşıya gelebilecek gibi gözüküyor. Tabii ki yakın zamanda başlayacak beta her şeyi daha net olacak görmemizi sağlayacak. Bu girişim Creative Assembly için bir ilk. GDC'de duyurulan oyun önümüzdeki dönemlerde beta testine girecek kadar hazır. Betaya katılmak için totalwar.com'a üye olmanız yeterli.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum