Crytek'in Yeni Bombası Hunt: Showdown'dan Bir Oynanış Videosu Daha Geldi

Av mı olacaksınız, avcı mı?

Crytek'in yeni bombası, doğaüstü FPS oyunu Hunt: Showdown hakkında yeni bir şeyler duyduğumuza çok sevindim. IGN'nin haberine göre Hunt: Showdown yakında Steam'in Erken Erişimine katılacak ve bu habere bir de IGN First kapsamında oynanış videosu eşlik ediyor. Oyunun Steam sayfası şimdiden açılmış durumda, ilgileniyorsanız takibe almanızı öneririm. 

Oyunun Bölüm Tasarımı Yönetmeni Chris Auty Erken Erişim sürecinin kendileri için çok önemli olduğunu ve oyunculardan gelen yorumlar eşliğinde oyunu şekillendirebilmenin geliştiricilere büyük avantaj sağladığı görüşünde. Zaten oyunun Kreatif Direktörü Magnus Larbrant da oyunun Erken Erişime açılmasının "başlarına gelebilecek en iyi şey" olduğunu söylemiş ve Crytek'in Erken Erişim süresince oyuna yeni yaratıklar, avcılar ve modlar ekleyeceğinin sözünü vermiş. Larbrant "Hunt'ın daima oynamak istediğimiz o oyun olması için elimizden geleni yapacağız" diyor.

Crytek Hunt: Showdown'ı en az 12 ay boyunca Erken Erişimde tutmak istiyor ama tabi bu süre oyunculardan gelen geri bildirimlere bağlı olarak kısalabilir de, uzayabilir de. Yine bir klasik olarak oyun Erken Erişim süresince final haline oranla daha düşük bir fiyattan satılacak ve Erken Erişimden çıkıldığında oyunun fiyatına zam gelecek.

Aşağıda IGN'nin yayınladığı on iki dakikalık oynanış görüntülerini seyredebilirsiniz. Daha önce seyrettiğimiz videoda oyun akşam saatlerinde geçiyordu, bu sefer gündüz vakti de haritanın ne kadar güzel göründüğüne şahit oluyoruz. Bu video ve eşlik eden yorumlar sayesinde oyunun mekanikleri hakkında daha net bilgi sahibi oluyoruz. Oyunda bir yandan yaratığın peşine düşüp öldürmeye çalışırken, diğer yandan diğer oyuncuların neyin peşinde olduğunu da düşünmek gerekiyor ki bu da oyuna inceden bir Battlegrounds hissiyatı kazandırmış. Bu bana biraz World of Warcraft'ı hatırlattı. Bizim de öldürmemiz gereken bir elit düşmana ulaştığımızda önce başkalarının dalmasını bekleyip, sonra ilk önce adamları, sonra bossu öldürmek gibi çakallıklar yapabiliyorduk. Hunt: Showdown'da da sürekli olarak arkamızı kollamamız gerekecek anlaşılan.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum