CS:GO'nun Ünlü Haritası Dust 2 Yenilendi

"Haritanın doku çözünürlüğü dört kat arttı."

Özellikle ülkemizde çok fazla değer gören ve oyunun ikonik haritası haline gelen Dust 2 haritası nihayet güncelleme alıyor.

Güncellenmiş Dust 2 görsel bakımdan yenilikler barındırıyor ancak oyuncuların daha önce haritada karşılaştıkları problemlerden kaçınmak için çok sayıda küçük değişiklikler yapıldı.

csgo-dust2-yeni-görseller

Counter-Strike: Global Offensive'in resmi web sitesinde paylaşılan bir yazı üzerinde, geliştiriciler bu değişiklikler için başlıca hedeflerini belirttiler. Bunlar;

  • Haritadaki oyuncuları çok daha iyi görebilmek
  • Modern haritalarla uyumlu olacak şekilde haritanın görselini iyileştirmek
  • Haritadaki çevre örtüsünü düzeltmek

Bunu yapabilmek için her yerde çok sayıda ince ayarlar yapıldı. Örneğin; parçalanmış bir arabanın yerinin değiştirilmesi, gölge azaltmaları gibi şeyler. Bunlara ek olarak, haritanın doku çözünürlüğü tam tamına dört kat arttı.

Bununla birlikte iki pizza alanının oyundan kaldırılacağı ve yerine dişhekimliği ofisleriyle değiştirileceği belirtiliyor. Görsel detayların ayrıntılarına bakmak için buraya tıklayarak resmi web site üzerinde yer alan eski ve yeni Dust 2'nin karşılaştırma görsellerine göz atabilirsiniz.

Ayrıca, 'Leet Krew' için karakter modelleri de gözden geçirildi ve onlara yeni bir görünüm kazandırıldı.

csgo-dust2-karakter-modellemeleri

Son olarak, Dust 2'nin yeni sürümü oyunun beta kısmında mevcut ve değişiklikler ile ilgili geribildirimler şu an için açık. Yani haritayı test ettikten sonra değişiklik üzerindeki şikayetlerinizi ve isteklerinizi harita geliştiricisine bildirebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum