Cuphead, Xbox One ve PC'ye Özel Olacak!

Oyun seriye dönüşür ve devamı gelirse belki o zaman PlayStation sahiplerinin de yüzü gülebilir...

StudioMDHR tarafından geliştirilen ve 1930'lu yılların çizgi filmleri tadındaki görselleri ile dikkat çeken Cuphead'in Xbox One ve PC'ye özel olacağı açıklandı.

Bir StudioMDHR çalışanının NeoGAF'te Cuphead'le ilgili açılan konuya dahil olup oyuncuların sorularını cevaplaması sayesinde ortaya çıkan bilgilere göre Cuphead, Xbox One ve PC'ye (Windows 10) özel olacak. Ayrıca oyunun PC versiyonu ilk olarak Steam üzerinden satışa çıkacakken bunu büyük ihtimalle ve kısa zaman sonra GOG versiyonu takip edecek.

Fakat burada dikkatimi çeken ufak bir detay var, o da bahsettiğim StudioMDHR çalışanının Cuphead'in haklarına sahip olduklarını belirtmesi. Yani oyunun devamı gelirse, bu konsola ya da sisteme özel olma işi devreden çıkabilir ve Cuphead ileride PlayStation sahipleriyle de buluşabilir.

Bu arada PC cephesi için şöyle bir bilgi de verilmiş: Cuphead'i PC'de farklı işletim sistemlerine de uyarlayabilecek olan ekip, oyunu sırasıyla Mac ve Linux'a da getirebilir. Sanırım bu durum için önce pazar yoklanıp oyuncuların Cuphead'e ne kadar ilgi gösterdiğini görmek isteyeceklerdir.

Cuphead'le ilgili edindiğimiz son bilgi ise (kesin olarak) oyunda ne yazık ki online co-op modunun bulunmayacak olması. Yani Cuphead'i aynı cihaz üzerinden iki kişi oynayabileceğiz fakat internet üzerinden arkadaşımızla oynayamaycağız. Bu kötü oldu...

29 Eylül'de piyasaya çıkacak olan Cuphead'i merakla bekliyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum