Cyberpunk 2077'nin Kıyafet Bug'ı 2 Senedir Düzeltilemedi

Artık çıplak kalmak istemiyoruz

Geçtiğimiz günlerde Edgerunners furyası ile Cyberpunk 2077 dünyasına geri dönenler arasında ben de vardım. Fakat henüz daha oyunun ilk bölümünde, çıkış günlerinde ilk kez karşılaştığım "çıplak kalma" bug'ını görünce ciddi bir afallama yaşadım. Sonunda CDPR bu duruma bir çözüm getirmeye başladı.

Yeni güncelleme ile Cyberpunk 2077 dünyasındaki düzensizliklerin önüne geçilecek. Bu düzensizliklerin başında da, dişi V'nin "siber-göğüsleri" bulunuyor... 

Bildiğiniz gibi oyun içerisinde V'yi ve göğüslerini, siber kasaplar ile değiştirebiliyorsunuz. Fakat oyunun ilk dönemlerinde de olduğu gibi bu durum karakterinizin yapısını bozuveriyor. Ve nasıl diyelim, V'nin göğüsleri kıyafetlerinin altında kalmamaya başlıyor... İşte bu güncelleme ile bu durum düzeltilecek.

Yine de oyun içerisinde hala bu tip bug'lar ile karşılaşıyor olmamız ilginç. Geçtiğimiz aylarda daha oyunu ilk açışımda benzer sorunlar yaşamak tadımı kaçırmıştı. Buna rağmen oyunun, tarihinin en iyi günlerini geçirdiğini hatırlatmakta da fayda var.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum