Advertisement

Cyberpunk 2077'nin Son Bir Aydaki Steam İncelemelerinin Yüzde 90'ı Pozitif

Night City'de ikinci bahar

Cyberpunk 2077 günden güne oyun dünyasının en ilginç hikayelerinden birine dönüşüyor. Sorunlu çıkışının ardından bir süre adeta ortalarda görünmeyen oyun, Netflix'in Edgerunners animesi ile birlikte bir kez daha hayat buldu. Oyunu ziyaret edenler ise, Night City'nin sunduklarından memnun.

Birkaç haftadır yeni oyuncuları çekmeyi sürdüren Cyberpunk 2077'nin Steam sayfası, pozitif yorumlar ile dolup taşmış durumda. Oyunun Steam sayfasına son 30 günde gelen 15.000'den fazla incelemenin yüzde 90'ından fazlasının "çok olumlu" olduğu görülebiliyor.

İkinci yaşına girmeye hazırlanan Cyberpunk 2077 için bu oldukça iyi bir haber. Hatta durumu fark eden yönetmen Pawel Sasko, resmi Twitter hesabından Steam incelemelerini paylaşmış. Sasko bu tweet'ine "Ne kadar iyi hissettirdiğini tahmin edemezsiniz" notunu da eklemiş.

Cyberpunk 2077'nin hikayesi de henüz bitmiş değil. İlerleyen günlerde oyunun Phantom Liberty DLC'si de piyasaya sürülecek.

YORUMLAR
GwynBleidd
28 Ekim 2022 15:17

Oyunu gereksiz bir şekilde yıllar önce duyurup oyun camiasını sabırsızlandırıp oyun bitmeden oyunu çıkarmaları, Cyperpunk FRP kitabını çıkaran Mike Pondsmith'i transfer etmeleri ve rol yapma öğeleri derin olacak demeleri, 'PS4'te üff, var ya manyak çalışıyor' demeleri, oyunun gold sürümü çıkıp tekrar geliştirme aşamasına girmesi, oyun çıkmadan evvel çıkan incelemelerle bize söyledikleri yalanlar gibi bilgileri bilmeden oynasam ben de oyundan pozitif bir şekilde ayrılırdım.

Parolamı Unuttum