Advertisement

Cyberpunk RYO Rain of Reflections'ın Hikaye Fragmanı Yayınlandı

Bizi bekleyen tek Cyberpunk, Cyberpunk 2077 değil

Lionbite Games ismini şimdiye kadar pek duymadığımız İsveçli bir stüdyo ama ilk oyunları olan Rain of Reflections ile kendilerinden bahsettireceğe benziyorlar. Çıkış oyunları başarılı olan indie stüdyoları hep takdir etmişimdir zaten (buradan da Rain of Reflection'ın başarılı olmasını umduğumuzu anlayabilirsiniz).

Rain of Reflections kendisini "Cyberpunk Noir" olarak tanımlıyor, zaten fragmanda da bu karanlığın etkilerini rahatça görebiliyoruz. Oyunda Wilona, Dwennon ve Imra isminde üç ana karakter bulunacak. Farklı hikayelere sahip olan bu üç kişiyi de ayrı ayrı oynayacağız ve nihayetinde kader hepsini bir araya getirecek.

Lionbite Games oyunu geliştirirken kendilerine XCOM'u örnek aldıklarını söylüyor, bu da oyunun savaş sahnelerinin sıra tabanlı olduğunun habercisi. Rain of Reflections oyuncu seçimlerine büyük önem verecek ve verdiğimiz her karar kalıcı olacakmış. Bunu "yaptığınız şeyi geri alma düğmesi yok, game over ekranı yok, en son kayıt noktasından tekrar oynama şansınız yok" diyerek özetlemiş. Bu doğruysa o zaman oyunu tek kayıt üzerinden oynayacak ve oyuna baştan başlamadığımız sürece yaptıklarımızın sonuçlarına katlanmak zorunda olacağız demek oluyor.

Oyunun 2018 yılı içinde öncelikli olarak PC için çıkması planlanıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum