Dark Souls'un Bilim Kurgu Versiyonu The Surge Mayıs'ta Çıkacak

Fiyatı da uygun olsaydı keşke...

 Deck 13 Interactive'in yeni oyunu The Surge'ün resmi çıkış tarihi açıklandı. Dark Souls'un bilim kurgu versiyonu olarak tarif edilen oyun, 16 Mayıs 2017'de oyuncularla buluşacak.

İnsanlığın korkunç şartlar altında yaşadığı ve dünya kaynaklarını tükettiği bir dünyada geçen oyunda exo-iskelet zırhlar giyip savaşıyoruz ve açıkçası şu ana kadar hikaye ile ilgili çok fazla bir şey de anlatılmadı. Haliyle ne desek varsayım oluyor. Oyuncular bu zırhları geliştirebilecek ve modifiye edebilecekler, aynı zamanda bullet-time tadına düşmanı bitirme animasyonları da olacak. 

> 2017 Oyun Takvimi

Geliştirilmesine Ağustos 2015'te başlanan oyun, iki sene gibi bir oyun için oldukça kısa sürede çıkış yapacak. The Surge'ü PC, PlayStation 4 ve Xbox One'da oynayabileceğiz. Oyunun Türkiye satış fiyatı ise 60 dolar olarak belirlenmiş ve Steam'de de 180 TL. Oyunu Steam üzerinden ön sipariş ile satın alırsanız %10 indirim kazanıyor ve 162 TL'ye satın alabiliyorsunuz.

Oyun ben de pek heyecan uyandırmadı açıkçası. Deck 13 Interactive'i pek de sevdiğimi söyleyemem. Üstelik bu kadar az pazarladıkları bir oyunu Türkiye gibi bir pazarda bu kadar pahalıdan satmaya karar vermeleri de beni üzdü açıkçası.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum